Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 25 Mart 2019, Pazartesi 09:33 tarihinde eklendi. 4952 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Esra Birol Kocasinan Mahallesi’ne aday

Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi Muhtar Adayı Esra Birol ve aza adayları, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret ederek projelerini anlattı.
Esra Birol Kocasinan Mahallesi’ne aday  

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Kocasinan Mahallesi’nden Muhtar Adayı olan Esra Birol, aza adayı ekibini tanıtarak Kocasinan Mahallesine en iyi hizmeti verebilmek için göreve talip olduklarını belirtti. Muhtar Adayı Esra Birol, “Destek Sizden Hizmet Bizden” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek açıklamalarda bulundu.

1978 yılında Lüleburgaz’da doğan ve 40 yıldır Kocasinan Mahallesi’nde ikamet eden Esra Birol, Lüleburgaz Lisesi’nden mezun oldu. Mahallenin sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten Muhtar Adayı Birol, “Ben ve azalarım Sağlık Ocağı, Park, yıkılan binalardan kalan hafriyat, iyi günümüzü, kötü günümüzü ve acil ihtiyaçlarımızı paylaşacağımız iletişim ağı ve sosyal medya gibi mahallemizin sorunlarının ne olduğunu biliyor ve bu sorunların çözümü içinde gerekli tüm çabaları göstereceğimize söz veriyoruz.

Muhtarlık seçimlerinde akılcı tercihlerin yerine hala eski ve duygusal tercihlerin yapılması, mahallenin hatta kentin geleceği ve gelişiminin önünde engeller teşkil etmektedir. Şimdi bütün bunları göz ardı etmeyerek, gerek halk gerekse seçilenler olarak doğru analizler yapmalı ve çözümler üretmeliyiz. Bunun için bizler doğru sorunları tespit edeceğiz. Sorunların doğru analizini yapacağız. Belediye bütçelerine uygun projeleri hazırlayacağız. Belediye, Kaymakamlık ve Valilik ile sürekliliği olan iletişimler kuracağız. Kentin en küçük yerleşim yapısı olan meclis görüşmelerinin doğal üyesi olacağız. Gereksiz vaatler, projeler yerine yapılabilirliği olan, liyakat temelli, olabilirliği göz ardı etmeyerek gerek yerel yönetimler gerekse idari yönetimlerin karşısına çıkacağız.” ifadelerinde bulundu.

Kocasinan Mahallesi Muhtar Adayı Esra Birol’un aza listesinde ise şu isimler yer alıyor; Zafer Durgut (Reklamcı), Esra Kalecik Akkuş (Sosyolog), Sevil Işık (Emek Pazarı), Özcan Keskin (İşçi), Selçuk Şıra (Esnaf), Şaban Adalı (Esnaf), Gökhan Tez (İşçi), Kamuran Meço (Esnaf).

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek