Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 25 Mart 2019, Pazartesi 09:33 tarihinde eklendi. 933 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’nde bekçi olarak 30 kişi alınacak

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan açıklamada Kırklareli’nde Çarşı ve Mahalle Bekçisi kontenjanını 30 olduğu açıklandı.
Kırklareli’nde bekçi olarak 30 kişi alınacak  

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından mahalle ve çarşılarda görev alacak 8 bin bekçi için başvurular açılırken, hangi İle kaç adet bekçi alınacağı da açılandı. Yapılan açıklamada Kırklareli’ne 30 adet bekçi alımı yapılacağı belirtildi. Açıklamada en çok alım bin kişi ile İstanbul olurken, İstanbul’u 500 kişiyle Ankara ve 325 kişiyle Bursa takip etti. Ayrıca Tekirdağ’da 100 kişi, Edirne’de ise 30 kişinin bekçi olarak göreve alınacağı açıklandı.

1 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek olan bekçi sınav başvurusu için adayların sınav ücreti olarak Halkbank’a 130 TL yatırması gerekli.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek