HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 25 Mart 2019, Pazartesi 09:32 tarihinde eklendi. 1712 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Romanlar Derneği açıldı

Lüleburgaz AK Romanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 23 Mart Cumartesi günü saat 15.00’da Özerler Mahallesi Ali Rahmi Sokağı No:1/B adresinde davullar zurnalar eşliğinde görkemli bir törenle açıldı.
AK Romanlar Derneği açıldı  

Açılışa,  AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkanı adayı Akın Kamacı, MHP Lüleburgaz Belediye Başkanı adayı Armağan Ayyıldız, MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Can Biroğul, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Tuzcu, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Zeynep Gündüz, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı, Özerler Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Gürler, Lülebrugaz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Metin Aygur, Gündoğu Mahallesi Muhtar Adayı Ersin Biroğul, Barış Mahallesi Muhtar Adayı Hüsamettin Yetkin, AK Parti Gündoğu Mahalle Başkanı Mümin Doğruer, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Doğruer, Kırklareli ASKF Başkan Yardımcısı Bahattin Güçlü ile birlikte yoğun bir katılım vardı.

Açılışta konuşma yapan AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “Birlik ve beraberlik içerisinde olma, bir dernek kurma, bu derneği de mahalle sakinleriyle dostları ve kardeşleriyle bir yerlere taşıma çabası göstermişler onun için Mustafa Gölce Başkanımıza ve Dernek Yönetiminde olan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Onların bir sosyal sorumluluğudur bu. Bu işlerde para kazanılmaz. İnsanlar emeklerini verir, vakitlerini verir, aynı zamanda cebinden parada verirler. Allah hayırlı ve mübarek etsin diyorum.” dedi.

Derneğin kuruluş amacından bahseden AK Romanlar Dernek Başkanı Mustafa Gölce ise yaptığı açıklamada “Derneğimizin kuruluş amacı Roman kardeşlerimizi yapılacak yardımlardan faydalandırmaktır. Yapacaklarımız kimsenin etkisi altında kalmadan kardeşlerimizin yardımlarını yapmaya çalışacağız. Bu kapsamda yapacağımız projelerde insanlarımıza istihdam sağlamak için Kaymakamlık birimlerinden yararlanacağız.” ifadelerinde bulundu.

Lüleburgaz AK Romanlar Derneği’nin Yönetim Kurulu’nda ise şu isimler yer aldı; Başkan Mustafa Gölce, 2.Başkan Mehmet Özden, Başkan Yardımcısı Tanzer Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri Bahattin Güçlü, Volkan Doğruer, Emin Sanpur ve Bülent Şirin.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek