Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 25 Mart 2019, Pazartesi 09:32 tarihinde eklendi. 866 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Demokrat Parti’den gazetemize ziyaret

Demokrat Parti (DP) Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Adayları, 23 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret etti.
Demokrat Parti’den gazetemize ziyaret  

DP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Adayları Orhan Akyıldız, Ali Çevik, Bahar Açıl Bayram, Esman Kocaköse, Halil Alkan ile Parti Teşkilat Üyeleri 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret etti.

Murat Mahir Altan’a gerçekleştirdikleri ziyarette Demokrat Parti olarak yerel seçimlere tek başlarına, tüm zorlukları aşarak girdiklerini ve millete hizmet mücadelelerini sürdüreceklerini belirten il genel meclis üyesi adayları, göreve layık görüldükleri takdirde ilimizde gerçekleştirmek istedikleri projelere de değindiler.

Korku ikliminin vatandaşı sardığını ancak geçim derdinde olan vatandaşın mahkûm olmadığını, Demokrat Parti’nin olduğunu söyleyen Demokrat Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayları; ilçelerde sağlık ve eğitim veren kurumlara ait tesislerin onarılacağını, köy içi ve bağlı yolların yapımı, tamiri, köy konaklarının ihtiyaçlarının giderileceğini, çocuk, anne ve yaşlıların ihtiyaçlarının karşılanacağını, üretime dönük teşvikler yapılacağını ve eğitimlerin devamlı planlanacağını ifade ettiler.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek