33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 25 Mart 2019, Pazartesi 09:30 tarihinde eklendi. 1051 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İki okulun öğrencileri Aşkiye’yi coşturdu

Kepirtepe Anadolu Lisesi ve Ovacık Prof. Dr. Necdet Tekin Ortaokulu tarafından ‘Çocuğun Gözüyle ve Sözüyle Dünya’ projesi kapsamında fotoğraf sergisi ve koro düzenlendi.
İki okulun öğrencileri Aşkiye’yi coşturdu  

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2018-2019 eğitim öğretim dönemi başında organize edilen ‘Çocuğun Gözüyle ve Sözüyle Dünya’ isimli proje kapsamında 20 Mart 2019 çarşamba günü saat 19.30’da gerçekleşen etkinlikte Ovacık Prof. Dr. Necdet Tekin Ortaokulu öğrencilerinin çektiği fotoğraflar sergilendi.

Ardından İki okulun beraber hazırladığı ‘Çok Sesli Koro Konseri’ gerçekleştirildi. Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde gerçekleşen etkinlikte koroya Burcu Şimşek Dağ şeflik yaparken Müfit Selçuk sergi küratörü olarak görev yaptı.

İki okulun ortak düzenlediği konserde Çiçekler, Karahisar Kalesi, Ötme Bülbül Ötme, I am the earth, Düş, Köyüm gibi eserler seslendirildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek