Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 19 Mart 2019, Salı 09:35 tarihinde eklendi. 1510 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

18 Mart çelenk töreni ile başladı

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104'üncü yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü programı Lüleburgaz Şehitliğinde gerçekleştirilen çelenk töreni ile başladı.
18 Mart çelenk töreni ile başladı  

Lüleburgaz Şehitliği’nde saat 09.30’da çelenk sunma töreniyle başlayan programa Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Şehbender Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sami Saçkan, Lüleburgaz Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği, İYİ Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Mustafa Kalecik, şehit aileleri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende çelenklerin konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Daha sonra Topçu Yarbay İlkay Günay, günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Çelenk Töreni Kaymakam Mustafa Kaya’nın şehitlik defterini imzalamasının ardından protokol üyelerinin şehit mezarlarına karanfil bırakmasıyla sona erdi. Program, saat 10.30’da Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nde devam etti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek