Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 19 Mart 2019, Salı 09:31 tarihinde eklendi. 1041 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sahir Sancar antrenörlük kursu başladı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Kırklareli Şubesi tarafından 18 Mart 2019 pazartesi günü Sahir Sancar TFF Grassroots-c Futbol Antrenörü Kursu gerçekleştirildi.
Sahir Sancar antrenörlük kursu başladı  

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi(LYFA) Toplantı Salonunda düzenlenen C sınıfı amatör lisans kursu, Türkiye Futbol Federasyonu’nda görevli Eski Beşiktaşlı Futbolcu ve Profesyonel Takım Teknik Sorumlusu Nur Mustafa Gülen, TÜFAD Kırklareli Şube Başkanı Baki Koçer, kursun adının verildiği eski futbolcu Sahir Sancar, amatör futbolcu ve antrenörlerin katılımıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan program Sahir Sancar’ın hayatının anlatılmasıyla devam etti. Etkinliğe isminin verilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Alpullu doğumlu eski futbolcu Sahir Sancar “ Bu güzel onuru bana bahşeden başta Baki hocama ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Antrenör olacak kardeşlerime Türk futboluna katkıları olması dileğiyle başarılar dilerim. “ ifadeleriyle duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Program Sahir Sancar’ın futbola katkıları ve kişiliği ile ilgili yapılan konuşmalarla devam etti. Ardından konuşma yapan TÜFAD Kırklareli Şube Başkanı Baki Koçer “ Bizler de çok heyecanlıyız. Kaçıncı toplantımızı yapıyoruz ama bizlerin heyecanı farklı. Sizlerin rahatlığı için, sizlerin sağlıklı bir eğitim almanız için değerli hocalarımızla kursları gerçekleştiriyoruz. Kursun başlangıcı bugün. Benim sizden bir antrenör değil bir abi olarak umutlarımız olan geleceğimizin temsilcisi çocuklarımıza bundan sonra yön vermek için alacağımız eğitimle inşallah başarılı bir kurs geçirirsiniz. Tek dileğim iyi bir sporcudan ziyade iyi bir birey, iyi bir vatandaş olarak yetişmeleri. Yetenekli olanlarınız güç kuvvet kazanacağınızdan hiç şüphem yok. Bu kursun adını bizlere yön veren değerli meslektaşlarımızdan Sahir Sancar hocamızın adını verdik. Kendisine plaket takdimimiz olacak. O ve onun gibi değerli büyüklerimiz kalbimizde yaşıyor.” ifadelerini kullandı.

TÜFAD Kırklareli Şube Başkanı Baki Koçer’in Sahir Sancar’a plaket takdiminden sonra kursa başlayan TFF Futbol Antrenörü Nur Mustafa Gülen, sporculara antrenman bilgisi, sporcu beslenmesi, saha çalışmaları ve futbolun prensipleri gibi konularda bilgiler verdi.

LYFA’da gerçekleşen kurs 28 Mart’a kadar sürecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek