Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 19 Mart 2019, Salı 09:30 tarihinde eklendi. 1041 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Amatör 1.Ligde şampiyonlar belli oldu

Kırklareli Amatör 1.Futbol Liglerinde son hafta maçlarının ardından A Grubunda İnecespor, B Grubunda ise Pehlivanköyspor şampiyon oldu.
Amatör 1.Ligde şampiyonlar belli oldu  

Kırklareli 1.Amatör Ligi normal sezon 17 Mart Pazar günü oynanan maçlarla sona erdi. A Grubunda 2018-2019 sezonunun son maçında İnecespor sahasında Emirspor’u konuk etti. Mücadeleden 3-1’lik galibiyetle ayrılmayı başaran İnecespor, 38 puanla A Grubunda şampiyon olmayı başardı. Karşılaşmanın ardından İnecespor takımına Kırklareli ASKF Başkanı Hasan Başdemir tarafından kupaları verildi. İnecespor, gelecek sene Süper Amatör Ligde mücadele edecek.

B Grubunda ise lider Pehlivanköyspor, Kavaklı Naim Süleymanoğlu Sahasında Üsküpspor ile bir araya geldi. Pehlivanköyspor’a 1 puanın bile yeterli olduğu maçta Siyah Beyazlı takım rakibini 5-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Pehlivanköyspor takımına şampiyonluk kupası Kırklareli ASKF Başkanı Hasan Başdemir tarafından verildi. Pehlivanköyspor’da gelecek sezon Süper Amatör Ligde mücadele edecek.

Kırklareli Amatör 1.Ligde Playoff eşleşmeleri ise şu şekilde oldu; Nadırlı Gençlikspor-Karaağaçspor, Celaliyespor-Sarıcaalispor, Ahmetbey Güvenspor-Eriklerspor, Katranca Kartalspor-Emirspor.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek