HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 19 Mart 2019, Salı 09:30 tarihinde eklendi. 1009 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor son dakikada yıkıldı

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor deplasmanda konuk olduğu lider Menemen Belediyespor’a son dakikalarda yediği golle 1-0 mağlup oldu.
Kırklarelispor son dakikada yıkıldı  

İzmir Menemen İlçe Stadyumunda 17 Mart Pazar günü saat 15.00’da Kırklarelispor ile Menemen Belediyespor karşı karşıya geldi. Kırklarelispor mücadeleye İbrahim Demir, Davut Babur, Caner Bulut, Müslüm Aydoğan, Nuh Aşkın, Caner Koca, Emre Keleşoğlu, İlter Ayyıldız, Emre Balkı, Mert Sinan Pekesen ve Ahmethan Köse ilk 11’i ile başladı.

Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın ilk devresi 0-0 beraberlikle sona erdi. İkinci yarıda bir türlü istediği golü bulamayan Kırklarelispor, 87.dakikada Menemen Belediyespor futbolcusu Ali Özgün’ün attığı golle yıkıldı ve 3 puanı İzmir’de bıraktı.

Bu sonuçla 33 puanda kalan Yeşil Beyazlı takım 11.sırada kaldı. Kırklarelispor önümüzdeki hafta sonu liderlik savaşı veren Tuzlaspor’u konuk edecek.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek