HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 16 Mart 2019, Cumartesi 09:13 tarihinde eklendi. 1527 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Film Akademisi Türk İşi Dondurma’nın galasında

Lüleburgaz Film Akademisi, Yönetmen Can Ulkay’ın davetiyle Türk İşi Dondurma filminin galasına katıldı.
Film Akademisi Türk İşi Dondurma’nın galasında  

Herkes Film Çekebilir sloganıyla yola çıkan ve Lüleburgaz’da öğrencilerine sinema sektörüyle ilgili eğitimler veren Dilek Çakır koordinatörlüğündeki Lüleburgaz Film Akademisi, Can Ulkay’ın davetiyle Türk işi Dondurma filminin gala gösterimine katıldı.

Can Ulkay’ın yönetmenliğinde çekilen başrollerinde Ali Atay, Şebnem Bozoklu ve Erkan Kolçak Köstendil’in yer aldığı Türk İşi Dondurma isimli filmin İstanbul’da yapılan gala gecesine katılan Lüleburgaz Film Akademisi Proje koordinatörü Dilek Çakır, Proje Eğitim Koordinatörü Mehmet Göksel Orhan ve akademi öğrencileri, filmin yapımcısı Mustafa Uslu tarafından ulusal basına tanıtıldı.

Film Akademisi Proje Koordinatörü Dilek Çakır yaptığı açıklamada ““Herkes film çekebilir “ sloganıyla kurulan Lüleburgaz Film Akademisi  16 Öğrencisi ile usta yönetmen Can Ulkayın davetiyle Türk İşi Dondurma filminin galasına katıldı. Lüleburgaz’da yapacağımız galada Mustafa Uslu Bey ve Can Ulkay Bey öğrencilere galamıza katılabileceklerinin sözünü verdi. Sabırsızlıkla kendilerini Lüleburgaz’da galamızda ağırlayacağımız günü bekliyoruz. Tüm Lüleburgaz halkı davete katılabilecekler.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek