HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 04 Mart 2019, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 2327 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yöresel ürünler fuarı yoğun ilgi gördü

Lüleburgazspor yararına Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nde kurulan ve yoğun ilgi gören yöresel lezzetler fuarı 4 Mart 2019 pazartesi günü(bugün) sona eriyor.
Yöresel ürünler fuarı yoğun ilgi gördü  

Deniz Fuar Organizasyon tarafından Türkiye’nin yöresel lezzetlerini Lüleburgazlılara tanıtmak ve ekonomik sıkıntılarla boğuşan Lüleburgazspor’a katkı sağlamak amacıyla Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nde kurulan yöresel lezzetler fuarı bugün kaldırılıyor. Lüleburgazlıların havanın soğuk olmasına rağmen yoğun ilgi gösterdiği fuar, ülkemizin birçok yöresine ait geleneksel ürünleri vatandaşlarla buluşturdu. Fuarda Erzurum’a ait cağ kebabı, Hatay’a ait künefe, Adana’ya ait şalgam suyu, gözleme, pişmaniye, sabun, cevizli sucuk, tahin helvası sergilendi. Çocukların eğlencesi ise midlli ve develer oldu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek