33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 01 Mart 2019, Cuma 09:27 tarihinde eklendi. 2255 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İtfaiyeden okullarda uygulamalı eğitim

Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından, okullarda ilk müdahale ve acil durum tahliye tatbikatları geçekleştirilmeye başlandı.
İtfaiyeden okullarda uygulamalı eğitim  

İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri kapsamında ilk olarak Düvenciler Anadolu Lisesi’nde ilk müdahale ve acil durum tahliye tatbikatı gerçekleştirildi. Eğitimler hafta boyunca devam edecek ve Lüleburgaz’da bulunan okullarda öğrencilere bilgilendirmelerde bulunulacak. Uygulamalı olarak da yangın söndürme tatbikatları, yangın ve deprem anı tahliye tatbikatları gerçekleştirilecek.

Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürü Ceyhun Akgöl, yaptığı açıklamada “28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası hakkında öğrencilere bilgiler paylaşmaya devam ediyoruz. Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası’nın önemini öğrencilere aktararak, uygulamalarla bu bilgileri pekiştiriyoruz.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek