Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 23 Şubat 2019, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 1028 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP’den gazetemize ziyaret

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı İlkay Karataş, dün MHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı Dr. Armağan Ayyıldız ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
MHP’den gazetemize ziyaret  

Karataş ve Ayyıldız’a ziyaret sırasında MHP Lüleburgaz Başkan Vekili Murat Kılıç ile  MHP Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi 3. sıra adayı Hüseyin Kıroğlu eşlik etti.

 

Ziyaret sırasında gazetemize açıklamada bulunan MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı İlkay Karataş ve MHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı Dr. Armağan Ayyıldız yaptıkları açıklamada; “MHP Lüleburgaz olarak 2014 yılı seçimlerinde. İkinci parti olduk. Şimdi ki hedefimiz Belediye Başkanlığı’nı kazanmak” dedi.

 

 Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Altan’da ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu belirterek Karataş ve Ayyıldız’a başarılar diledi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek