Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 23 Şubat 2019, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 1351 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bektaş Yavuz’a THK’dan plaket

Lüleburgazlı yerel şair ve THK Lüleburgaz Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Bektaş Yavuz, yazdığı ‘Türk Hava Kurumu’na’ isimli şiiriyle THK Genel Merkezi tarafından plakete layık görüldü.
Bektaş Yavuz’a THK’dan plaket  

Türk Hava Kurumu’nun(THK) 94.yıldönümü nedeniyle THK Genel Merkezi tarafından Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nde tören düzenlendi. Genel Merkez’in daveti üzerine törene katılan THK Lüleburgaz Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Bektaş Yavuz, katıldığı törende ‘Türk Hava Kurumu’na’ isimli şiirini seslendirdi. THK Genel Başkanı Ahmet Bertan Nogaylaroğlu ve salondaki katılımcılar şiiri çok beğenerek alkışladılar. Yerel şair Bektaş yavuz, okuduğu şiirden sonra Türk Hava Kurumu’na ait plaketle ödüllendirildi.

Kendisine verilen ödülü Lüleburgaz halkı için aldığını söyleyen Bektaş Yavuz, şiirini şehitlik mertebesine ulaşan 4 pilotumuza ithaf etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek