HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 23 Şubat 2019, Cumartesi 09:12 tarihinde eklendi. 3469 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cam çalışanlarından Nalbant’a kınama

MHP Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Birol Özbay, Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant’ı Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş hakkında yaptığı açıklamalardan dolayı kınadı.
Cam çalışanlarından Nalbant’a kınama  

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Belediye Başkan Adayı Birol Özbay, geçtiğimiz günlerde cam çalışanları ve aileleri ile bir araya gelerek, Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant’ı Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş hakkında yaptığı açıklamalardan dolayı kınadı.

Evrensekiz’de yüze yakın cam çalışanı olduğunu belirten Başkan Adayı Özbay, Kristal-İş Genel Başkanı Bilal Çetintaş’ın bu işçilerin işe girmelerinde çok önemli bir rol oynadığını söyledi.

1990 yılından beri Genel Başkan Çetintaş’ı tanığını ifade eden Özbay yaptığı açıklamada “ 3 Şubat 2019 tarihinde Genel Başkanımız Bilal Çetintaş, Evrensekiz’de cam işçileriyle yemekte bir araya gelmiş, bundan birkaç gün öncede Lüleburgaz’da bir kahvaltıda Sayın Nalbant ile bir araya gelmiştir. Sayın Nalbant’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımdan bunu hepimiz gördük. Sayın Nalbant’ın Bilal Başkan’ın Evrensekiz’de cam işçileriyle bir araya gelmesini neden hazmedemediğine bir anlam veremiyoruz.

Genel Başkan yemekte yaptığı konuşmada kendisinin CHP üyesi olduğunu belirterek şahsım ve yanımda olan 3 asil 9 yedek encümen listesi adayı cam çalışanı kardeşlerime destek amacıyla ziyarete geldiğini belirtti.

Bilal Başkan’ın, milletvekili ve diğer sendika yöneticileri ile yemek ve davetlere katılırken siyaset olmuyor da; Evrensekiz’de çalışan Kristal-İş Sendikası üyesi arkadaşlarımızla yemeklerde bir araya gelmesi neden siyaset mi oluyor Sayın Nalbant?

Bir belediye başkanının kendi kasabasında çalışan işçilerin üyesi olduğu kurumun genel başkanı ile yemek yemesinden gurur duyacağı yerde kasabamızda çalışan işçilerin genel başkanına yapılan karalamaya anlam veremiyor ve kınıyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Mustafa Nalbant’ın eğer Evrensekiz’e hizmet yaptıysa böyle karalama kampanyalarına girmemesi gerektiğini söyleyen Başkan Adayı Özbay, 31 Mart mahalli idareler seçiminde halkın sandıkta gereken cevabı vereceğini söyledi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek