Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 23 Şubat 2019, Cumartesi 09:11 tarihinde eklendi. 1378 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Esnafın siftah parası AK Gençlik’ten

AK Parti Lüleburgaz İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, “Bugünkü Siftahınız Bizden Olsun!” projesi kapsamında hemen hemen her Cuma Lüleburgazlı esnafa içinde 1 (bir) TL ve hayırlı işler dileyen metin içeren zarf bırakıyor.
Esnafın siftah parası AK Gençlik’ten  

AK Parti Lüleburgaz İlçe Gençlik Kolları Yerel Yönetimler, ÜNİAK ve AK Lise Birimlerinin ortak organizasyonu olan "Bugünkü Siftahınız Bizden Olsun!" Projesi ile her Cuma günü ortalama 100 esnafa ulaşılması hedefleniyor. AK Parti Lüleburgaz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı yaptığı açıklamada, "Siftah, günün ilk kazancı ve ilk alışverişin sembolüdür. Nasıl ki Osmanlı'da, siftah yapan esnaf müşterisini henüz siftah yapmayan esnafa yönlendirerek bir dayanışma içerisinde bulunmuş ise, bizler de AK Gençlik Lüleburgaz olarak esnafımıza ‘Bugünkü Siftahınız Bizden Olsun!’ diyoruz. Allah hepsine helal ve bereketli kazançlar nasip eylesin. Bu arada; henüz ulaşamadığımız esnaflarımız var. Onlara da Gençlik Kolları Mahalle Başkanlarımızın belirlediği program kapsamında siftahlarını ulaştıracağız kısmetse.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek