Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 22 Şubat 2019, Cuma 09:49 tarihinde eklendi. 1797 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ferit Tokatlı adaylığını açıkladı

Lüleburgaz İnönü Mahallesi Muhtarı Ferit Tokatlı yeniden Muhtarlığa aday olduğunu açıkladı.
Ferit Tokatlı adaylığını açıkladı  

Gazetemize açıklamada bulunan Ferit Tokatlı; “26 Haziran 2000 tarihinde yapılan seçimlerle İnönü Mahallemizin ilk muhtarı olarak göreve başladım..O tarihten itibaren de mahalle halkımızın şahsıma ve aza arkadaşlarıma duyduğu güvenle görevime büyük bir onurla ve gururla devam etmekteyim..1982 yılından itibaren mahallemizde aynı adreste ikamet etmekteyim.Evli ve 2 çocuk babasıyım. Muhtarlığımızdaki görev süresince gerek belediyemizle, gerek kaymakamlığımızla, gerekse emniyet müdürlüğümüzle kurduğumuz olumlu diyaloglarla uyumlu bir çalışma içerisinde olduk. 

Belediyemiz önderliğinde birçok kültürel faaliyetleri ve gezileri gerçekleştirdik. Mahallemizde zamanla bozulan yollarımızın onarımını en hızlı şekilde  gerçekleştirdik. Çöp konteynırlarını sokaklarımızda ihtiyaç duyulan bölgelere yerleştirdik. Kaymakamlığımızla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit ederek sosyal yardımlarımızı bir elin verdiğini diğer el görmeyecek şekilde yerine getirdik.İlçe Emniyet Müdürlüğümüzle uyumla çalışarak mahallemizin Lüleburgaz’ımızın en huzurlu mahallelerinden biri olmasını sağladık. Yaşamaktan ve mahalle halkımıza muhtar olarak hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğum İnönü Mahallesinde bir dönem daha  bu görevi yerine getirmek için 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde mahalle halkımızın takdiri ve desteğiyle tekrar adayım. Bu duygu ve düşüncelerimle yapılacak olan seçimlerin başta İnönü mahallemiz, Lüleburgaz’ımız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Ertan BAYER                         

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek