Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 18 Şubat 2019, Pazartesi 09:37 tarihinde eklendi. 823 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’ne bugün Tarım bakanı geliyor

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli 18 Şubat 2019 Pazartesi günü (bugün) Kırklareli ve Babaeski’ye ziyaretlerde bulunacak.
Kırklareli’ne bugün Tarım bakanı geliyor  

18 Şubat 2019 pazartesi günü 08.30-09.30 saatleri arasında Ankara’dan Çorlu Havalimanına gelecek olan Bakan Pakdemirli için karşılama töreni düzenlenecek.

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Kırklareli programı kapsamında 09.30-10.00 saatleri arasında AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirecek.

Daha sonra 10.00-11.30 saatlerinde Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Binası’nda Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısı’na katılacak olan bakan Pakdemirli, toplantının ardından Babaeski’ye hareket edecek.

Saat 11.45-12.15 saatleri arasında AK Parti Babaeski İlçe Binası’na ziyarette bulunacak Bakan Pakdemirli, AK Parti seçim bürosunun açılışını gerçekleştirecek.

Daha sonra Babaeski esnafına ziyarette bulunacak olan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ziyaretine sonlandırarak Edirne’ye hareket edecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek