Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 18 Şubat 2019, Pazartesi 09:33 tarihinde eklendi. 1026 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

3 Mart’ta EYT mitingi var

Lüleburgaz’da 3 Mart 2019 tarihinde Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mitingi düzenlenecek.
3 Mart’ta EYT mitingi var  

Petrol İş, Kristal İş, Yol İş,  Gıda İş, Genel İş, Tekstil İş,  Güvenlik Sen, Emekli Sen,  Eğitim Sen,  Tüm Bel Sen,  BES ve SES tarafından oluşturulan Lüleburgaz Emek Platformu tarafından gerçekleştirilecek olan miting saat 14.00’te başlayacak.

 

Kongre Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan mitinde “Kıdem Tazminatı Haktır, Gasp Edilemez”,  “Erken Emeklilik Değil, Hakkımız olanı istiyoruz”, “Krizin Sorumlusu Biz Değiliz. Bedelini biz demeyeceğiz” konuları ele alınıp konuşmalar yapılacak.

 

Bilindiği gibi 10 Şubat 2019 tarihinde de EYT için Ankara’da da miting yapılmıştı. Bu mitinge  Lüleburgaz’dan da yaklaşık 500 kişi katılmıştı.

 

Ertan BAYER   

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek