HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 18 Şubat 2019, Pazartesi 09:32 tarihinde eklendi. 942 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhtar Adayı Keskin “Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır”

Lüleburgaz’a bağlı Çengelli Köyü için Muhtar Adayı olan Hüseyin Keskin, “Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.” dedi.
Muhtar Adayı Keskin “Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır”  

Çengelli Köyü’nde daha önce iki dönem Çengelli Muhtarlığı yapan Hüseyin Keskin, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı makamında ziyaret ederek 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Çengelli Köyü’ne bir kez daha Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. Muhtar Adayı Keskin, önceki dönemlerde yaptığı çalışmalarda Çengelli Köyü’ne birçok faaliyet yaptığını belirterek “Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” dedi.

Muhtar Adayı Hüseyin Keskin, önceki dönemlerde yaptığı çalışmalardan da bahsederek, “Çengelli Köyü’nde daha önceki dönemlerde birçok faaliyetler gerçekleştirdik. Alacaoğlu ile Çengelli Köyü yolunu asfalt yaptık. Kayabeyli ile Çengelli arasındaki yolu asfaltla kapladık. Çengelli Köyümüze muhtarlık binamızı yaptık. Sağlık Ocağı, park, hayvan sulama göleti, su deposu, baz istasyonu gibi birçok tesisimizi Çengelli Köyü halkına sunduk.” diye konuştu.

“Vaatlerimi yapamazsam istifa ederim”

Muhtar Adayı Keskin, yeni dönemde seçilmesi durumunda yapacağı projelerden de bahsederek, “Çengelli Köyümüze muhtar olarak göreve getirilirsem, ilk olarak köyümüzün içindeki tüm yolları taş ile kaplayacağım. Köyümüzün barajına gençlerimizin rahatça gidip piknik yapabilmesi için su, elektrik ve yol yaptıracağım. Şuanda yapılmakta olan yeni barajın yapımı hızlandırılıp en hızlı şekilde faaliyete geçireceğiz. Köyümüzden Lüleburgaz’a araç olmaması nedeniyle köylümüz çok zorlanıyor. Bu nedenle köyümüze bir araç sağlayarak köyden Lüleburgaz’a gidiş gelişi kolaylaştıracağım. Bunları kısa sürede yapacağıma söz veriyorum. Bu vaatlerimi 2 sene içerisinde yerine getiremezsem de istifa ederim.” şeklinde konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek