Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 18 Şubat 2019, Pazartesi 09:31 tarihinde eklendi. 1299 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ramazan Yaman Fen Lisesi 10.yılını kutladı

Ramazan Yaman Fen Lisesi, okulun kuruluşunun 10. yıl dönümünü dayanışma ve kaynaşma kahvaltısıyla kutladı.
Ramazan Yaman Fen Lisesi 10.yılını kutladı  

Ramazan Yaman Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Neslihan Ayışığı organizatörlüğünde düzenlenen etkinlik 16 Şubat 2019 cumartesi günü Gıyb-et Restoran’da gerçekleşti. Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine 145 veli, 26 öğretmen ve personel ile öğrenciler katılım gösterdi.

Etkinlikte okulun başarılarından söz eden Ramazan Yaman Fen Lisesi Müdürü Selahattin Temel “ Okulumuzun kuruluşunun 10.yılını kutlamak için bugün burada buluştuk. Hepiniz hoşgeldiniz. Okulumuz 10 yılda Lüleburgaz’a 60’ın üzerinde doktor adayı, yüze yakın mühendis, yaklaşık 15 eczacı ve 15 diş hekimi kazandırmıştır. Öğrencilerimiz şehrimizin gururu oluyorlar. İnanıyoruz ki okulumuz çok daha fazla çocuğumuzun hayatına umut olacak. Ülkemize ve şehrimize daha iyi hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 Ramazan Yaman Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Neslihan Ayışığı ise “ Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla 10.yılımıza özel böyle bir organizasyon düzenledik. Katılımızın için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek