Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 16 Şubat 2019, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 761 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’den kan bağışı kampanyasına destek

Türk Kızılayı Lüleburgaz Kan Merkezi tarafından AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı’nın desteğiyle 14 Şubat 2019 perşembe günü saat 11.00’da Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda bulunan Kızılay Çadırında kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi.
AK Parti’den kan bağışı kampanyasına destek  

Düzenlenen kampanyaya AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Akın Kamacı, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, AK Parti Lüleburgaz Kadın Kolu Başkanı Zeynep Gündüz, Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı, parti üyeleri ve Lüleburgazlı vatandaşlar katılım gösterdi.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı üyelerine kan bağışında bulunulmadan önce bağışçılarda aranan şartlar anlatılarak bilgi verildi. AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Akın Kamacı, AK Parti Lüleburgaz Kadın Kolu Başkanı Zeynep Gündüz ve parti üyeleri kan ve kök hücre bağışında bulundular. Daha sonra parti üyeleri tarafından kan ve kök hücre bağışına dikkat çekmek amacıyla Lüleburgazlı vatandaşlara broşür dağıtıldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek