Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 16 Şubat 2019, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 3466 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kalp tümörü ameliyatıyla hayata tutundu

Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Mercan’ın eşi 49 yaşındaki İlknur Mercan, kalp tümörü ameliyatıyla hayata yeniden tutundu.
Kalp tümörü ameliyatıyla hayata tutundu  

Lüleburgaz’da yaşayan 49 yaşındaki İlknur Mercan, nefes darlığı, çabuk yorulma ve vücutta hızla artan ödem şikâyetleri ile Özel Medikent Hastanesi’ne gitti. Kal ve Damar Cerrahisi polikliniğinde yapılan tetkikler sonucunda Mercan’a kalp tümörü tanısı kondu. Kalp ve Damar Cerrahisi Prof. Dr. Turan Ege ve ekibi tarafından yapılan operasyonda kalbin sağ kulakçığını tam olarak dolduran 6-7 cm boyutunda tümör çıkartıldı. Başarılı geçen operasyonun ardından kalp tümörü tanısı konulan İlknur Mercan, tekrar sağlığına kavuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek