Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 15 Şubat 2019, Cuma 09:41 tarihinde eklendi. 1204 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sevgililer Günü’nde 26 çift evlendi

Lüleburgaz Belediyesi ile Lüleburgaz Müzisyenler ve Roman Halk Dansları Derneği işbirliğinde 14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle toplu nikâh töreni gerçekleştirildi. Törende 26 çift dünya evine girerken, Başkan Gerenli tarafından hepsine küçük altın hediye edildi.
Sevgililer Günü’nde 26 çift evlendi  

Belediye Hizmet Binasında gerçekleştirilen etkinliğe Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Kaya Atay, Kevser Özkan, Rasim Aslan, Lüleburgaz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Metin Aygur, Lüleburgaz Müzisyenler ve Roman Halk Dansları Derneği Başkanı Mustafa Gürler, daire müdürleri, gelin ve damat adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplu nikâh töreninde konuşan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Sevgi bir insanın, başka insanlara, doğaya, çevresine, yaşadığı yere, her şeye karşı duyacağı his ve duyguların bütünüdür. Sevgi emektir, paylaşmaktır. Sevgi insanları birbirine yaklaştıran en güzel duygudur. Bizde Lüleburgaz’da her şey sevgiyle başlar diyoruz. Her şeyin sevgiyle başladığı Lüleburgaz’da umutlarımızı yarına taşımak ve Lüleburgaz’ı hepimizin yaşamaktan mutlu olacağı hale getirmek için elimizden geldiğince hep beraber çalışmaya devam ediyoruz. Böyle güzel bir günde, böyle anlamlı bir ortamda sevgili kardeşlerimizin nikâh akitleri için bir araya geldik. Sevginin en güzel şeyi olan, insanları bir araya getiren en güzel en önemli ama en temel olan aile birliklerini kuracaklar. Bundan sonrada bu toplumun ve kentin daha ileri gitmesi için sevgi ortamında mutluluk içerisinde, huzur içerisinde bu ülkeye, bu vatana çok güzel evlatlar yetiştirecekler. Onları tebrik ediyor ve kutluyorum. Sağlık mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum. Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Murat Gerenli tarafından temsili olarak 4 çiftin nikâhları kıyılırken, toplamda 26 çift dünya evine girdi. 14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle gerçekleştirilen törende dünya evine giren gençlere küçük altın hediye edildi.

Dünya evine giren çiftlerden Kadir ve Nadide Çokkaragöz çifti 14 Şubat Sevgililer gününde evlenmelerinin kendileri için büyük bir hatıra olduğunu ve ömürlerinin sonuna kadar bu günü hatırlayacaklarını söyledi. Tuncay ve Elif Uyguç çifti ise böyle özel bir günde dünya evine girmenin çok güzel bir his olduğunu, unutamayacakları bir gün ve tarih olduğunu belirttiler.

Etkinliğin sonunda nikâh yapan çiftler ile Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, oyun havası eşliğinde oyunlar oynadılar.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek