Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 15 Şubat 2019, Cuma 09:39 tarihinde eklendi. 681 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli Valisi’nden kütüphane müjdesi

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, kente yeni İl Halk Kütüphanesi kazandırılacağını bildirdi.
Kırklareli Valisi’nden kütüphane müjdesi  

Vali Bilgin, yaptığı yazılı açıklamada, İl Özel İdaresi yatırım programına alınan İl Halk Kütüphanesi'nin ihalesinin yapıldığını belirtti.

Kütüphanenin yaklaşık 9 milyon 455 bin liralık bir bütçe ile inşa edileceğini ifade eden Bilgin, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Çok yönlü kullanıma ve modern yapısıyla Kırklareli halkının hizmetine sunacağımız, İl Halk Kütüphanesi binamızda, okuma alanı, kafe, servis alanı, satranç, oyun kulübü, revir çocuk bakım alanı, 17 adet bireysel çalışma ve okuma alanı, kitap bölümü, 2 adet grup çalışma alanı, kent kitaplığı, 2 adet büyük okuma alanı, 22 kişilik eğitim sınıfı, görsel işitsel salon, 64 kişilik çok amaçlı salon, sahne ve hazırlık alanları olacak. Kırklareli halkımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyorum." 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek