Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 14 Şubat 2019, Perşembe 09:31 tarihinde eklendi. 1690 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhtar Adayı Başçiçek’ten Başkan Gerenli’ye ziyaret

Kurtuluş Mahallesi’nden muhtar adayı olan Sadık Başçiçek, 13 Şubat 2019 çarşamba günü aza adayları ile birlikte Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye ziyaret gerçekleştirdi.
Muhtar Adayı Başçiçek’ten Başkan Gerenli’ye ziyaret  

Lüleburgaz’a bağlı Kurtuluş Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan ve mahallenin sorunlarının çözüme kavuşması için projeler üreten Sadık Başçiçek, 13 Şubat 2019 çarşamba günü aza adayları Mesut Konca, Havane Korcan, Hasan Dülger, Arif Baran, İsmail Demir ve eşi Fatma Başçiçek ile birlikte Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yi makamında ziyaret etti.

Başkan Gerenli’ye ziyaretinde muhtar adaylığından bahseden ve kendini anlatan Başçiçek “ Bir önceki seçim döneminde de muhtar adayı olmak istemiştim. Ancak mevcut muhtarımız Ali teker ağabeyimizi bekledim. Bu süre içerisinde de mahallemizin gelişmesi için projeler hazırladım. Kurtuluş mahalle muhtarlığına talibim. İnşallah bu makama gelirsek sizlerle uyum içerisinde çalışmayı istiyorum. “ ifadelerini kullandı.

Başkan Gerenli de Muhtar Adayı Başçiçek’e çalışmalarında başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek