HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 14 Şubat 2019, Perşembe 09:28 tarihinde eklendi. 878 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da içme suyu kanalizasyon hattı çalışması

Lüleburgaz Belediye ekipleri tarafından şehir genelinde kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu ana hattı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Lüleburgaz’da içme suyu kanalizasyon hattı çalışması  

Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında şuana kadar Sevgi Mahallesi Gözde Sokak, 8 Kasım Mahallesi Erkal Sokak, Zafer Mahallesi Öykü Sokak adreslerinde 492 metre içme suyu hattı döşeme çalışması yapıldı. İstiklal Mahallesi Özgürlük Caddesi ve Görkem Sokak, İnönü Mahallesi Akat Sokak, Atatürk Mahallesi Yeni Sokak ve Işıklar Caddesi adreslerinde 866 metre yağmur suyu hattı; Yıldırım Mahallesi Malkoç Caddesi, 8 Kasım Mahallesi Şebboy Sokak adreslerinde de 257 metre kanalizasyon hattı döşemesi yapıldı. Çalışmaların program dâhilinde devam edeceği belirtildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek