HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 13 Şubat 2019, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 1298 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“3 katlı binaya 8 kat ruhsat veriyorlar”

CHP haftalık halk toplantısında konuşan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin babası parti üyesi Mustafa Gerenli, Türkiye’de 3 katlı binaya 8 kat ruhsat verdiklerini söyledi.
“3 katlı binaya 8 kat ruhsat veriyorlar”  

Mustafa Gerenli, “Yurtdışından bir hikâyeyle başlayacağım. Türk, arabası için garaj yapar. Komşusu onu şikâyet etmiş, benim görüş ufkumu kapatıyor, diye. Yetkililer gelmiş 4 cm yüksek olduğunu tespit etmiş. 4 cm indireceksin demişler. Bunu söylemek ihtiyacını hissettim. Arkadaşlar 3 katlı binaya 8 kat ruhsat veriyorlar imar planında. Âlem 4 cm’i indirtiyor, biz 3 katlı binaya 8 kat ruhsat veriyoruz. Kim verirse versin, hangi parti yaparsa yapsın hiç olacak, akla mantığa sığacak iş değildir. Bir ülkede bazı şeyler yapılamaz. İmar affı, böyle bir şey olmaz. Ver parayı al imar affını. Ya da vergi affı, ben buna da karşıyım. Neden karşıyım, bir zamanlar bir senelik su parasını ödememiş olan bir arkadaş. Belediye Aralık ayında ilan veriyor o zamanlar, cezası affedilecekmiş. Hah şimdi verilir, dedi yanımdaki arkadaş. 1 senelik su borcunu vermemiş, biz enayi miyiz paramızı ödüyoruz. Böyle şeyde af olmaz.” dedi.

“Sırat köprüsünün biletleri bende”

Bizim hükümetimizin allı şanlı bakanları ruz-i mahşerin (mahşer günü)beraat belgeleri bizdedir diyor. Bir ülkede en büyük, en adi sömürü dini kullanarak yapılan sömürüdür. Din benim dinim onu kullanamazsın. Ama Ruz-i mahşerin beraat belgeleri onlardaymış, bende buradakilere söylüyorum sırat köprüsünün biletleri bende, ihtiyacı olan olursa bir şeyler yaparım.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek