Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 11 Şubat 2019, Pazartesi 18:05 tarihinde eklendi. 1758 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’nde fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Kırklareli’nde ve Marmara Bölgesi genelinde fırtına uyarısında bulundu.
Kırklareli’nde fırtına uyarısı  

Bu akşamdan itibaren etkisini gösterecek olan Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1'inci Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce Marmara'da beklenen rüzgârın, bugün akşam saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak, güney ve güneybatı (lodos) yönlerden, yarın öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden (poyraz), perşembe günü akşam saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde etkili olmasının tahmin edildiği belirtildi.

Yetkililer, kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın neden olabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek