İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 11 Şubat 2019, Pazartesi 10:43 tarihinde eklendi. 2570 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zorla alıkoyma ihbarı Polisleri harekete geçirdi

Lüleburgaz’da yaşı küçük olan bir kişiyi zorla alıkoyma ihbarı alan emniyet ekipleri, ihbar edilen aracı durdu. Emniyet ekipleri araç içerisinde bulunan yaşı küçük çocuk ailesine teslim etti.
Zorla alıkoyma ihbarı  Polisleri harekete geçirdi  

Lüleburgaz’da 8 Şubat Cuma günü saat 16.30 sıralarında yaşı küçük bir kızın 39 AC 4XX plakalı bir araç içinde zorla alıkoyulduğu ihbar edildi. İhbar sonucunda Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri harekete geçti. İhbar edilen aracı Eski Edirne Caddesi üzerinde durduran ekipler araç içerisinde bulunan kişileri sorguladı. Araçta bulunan yaşı ufak çocuğun kaçırılmadığını belirtmesi üzerine Çocuk Büro Amirliğine götürülen çocuk, buradan da ailesine teslim edildi.

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek