Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 11 Şubat 2019, Pazartesi 10:37 tarihinde eklendi. 1020 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’un Pendik faturası ağır oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor’a Pendikspor maçının faturası ağır oldu.
Kırklarelispor’un Pendik faturası ağır oldu  

Kırklarelispor 3 Şubat Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumunda Pendikspor’u konuk etmiş ve 3-0 mağlup olmuştu. Mücadelede meydana gelen olaylardan dolayı Yeşil Beyazlı takıma toplamda 5 bin 500 TL ceza verildi.

Yapılan açıklamada “Kırklarelispor Kulübü’nün 3 Şubat 20129 tarihinde Pendikspor ile oynadığı müsabakada taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası verilmesine karar verildi. Aynı müsabakada Kırklarelispor kulübünün takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2 bin 500 TL para cezası verildi. Ayrıca aynı müsabakada Kırklarelispor kulübü antrenörü Bilgin Erdem’in müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 resmi müsabaka soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.” denildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek