Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 09 Şubat 2019, Cumartesi 09:30 tarihinde eklendi. 3055 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hayata kan verin

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi tarafından 14 Şubat 2019 perşembe günü saat 11.00’da kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlenecek.
Hayata kan verin  

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi tarafından AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı’nın desteğiyle 14 Şubat düzenlenecek kan bağışı kampanyası Kongre Meydanı’nda bulunana Kızılay çadırında gerçekleşecek. ‘Bir Damla Kan Bin Umut Demek’ sloganıyla başlatılan kampanya için Lüleburgazlılara kan ve kök hücre bağışı kampanyasına katılımları için çağrıda bulundu.

Düzenlenecek kampanya için açıklamalarda bulunan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “Tüm lösemi tedavisi gören hastalarımız için 14 Şubat perşembe günü Lüleburgaz Kızılay çadırında saat 11.00’da kan bağışı ve kök hücre bağışı kabul edilecektir. Halkımızın kampanyaya destek verip yaşama, hayata kan vermelerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek