Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 08 Şubat 2019, Cuma 09:23 tarihinde eklendi. 978 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor Yerel Ürünler Pazarı için başvurdu

Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Şenol Turan, Kulüp olarak maddi zorluklar çektiklerini belirterek, belediyeye yöresel ürün pazarı kurulması için başvuru yaptı.
Lüleburgazspor Yerel Ürünler Pazarı için başvurdu  

Kırklareli Amatör Liglerde 8 kategoride 230’u aşkın sporcuyla mücadele eden Lüleburgazspor’un maddi anlamda zor günler yaşadığını belirten Kulüp Başkanı Şenol Turan, Lüleburgaz Belediyesi’ne Pazaryeri önüne yöresel ürünler pazarı kurulması amacıyla başvuru yaptı. Başkan Turan, yaptığı açıklamada “Şehrimizin marka değeri olan Lüleburgazspor, maddi anlamda zor günler yaşamaktadır. Kulübümüze gelir getirme, maddi zorlukları bir nebzede olsa gidermek amacıyla, Lüleburgaz’daki Pazaryerinin önünde 13 Şubat ile 25 Şubat 2019 tarihleri arasında yöresel ürünler tanıtım stantları kurmak istiyoruz. Bu konuyla ilgili Lüleburgazspor Belediye Başkanı Murat Gerenli ile yaptığım görüşmemde, belediye meclis üyelerimizin dilekçemizi onaylaması halinde izin verebileceğini belirtmiştir. Belediye Meclis Üyelerimizin Lüleburgazspor’un bu dilekçesine hayır demesi halinde şuanda zirve mücadelesi yapmakta olan ve hiçbir gelir kaynağı olmayan ve 8 kategoride mücadele eden Lüleburgazspor’un liglerden çekilme ihtimalini de göz önüne almalarını Belediye Meclis Üyelerimizden ve Belediye Başkanımızdan rica ediyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek