Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 05 Şubat 2019, Salı 09:11 tarihinde eklendi. 2062 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Çetintaş’tan Birol Özbay’a ziyaret

Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş ve sendika yetkilileri, MHP Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Birol Özbay’ın davetine katılarak Özbay’a desteklerini iletti.
Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Çetintaş’tan Birol Özbay’a ziyaret  

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Birol Özbay, 3 Şubat 2019 pazar günü yemekli toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş, Genel Başkan Yardımcısı Selim Çallı, Trakya Şube Başkanı Ufuk Yaratan, Paşabahçe Kırklareli Fabrikası Baş Temsilcisi Mehmet Özmüş, Birol Özbay tarafından verilen yemek davetine katıldı. MHP Evrensekiz Belediye Meclis Üyesi Adaylarının tam kadro katıldığı toplantıya Evrensekiz Cam fabrikasından da yaklaşık 100 kişi katılım gösterdi.

Toplantıda konuşma yapan MHP Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Birol Özbay, “ Bilal Çetintaş ve davetime katılan, konuğumuz olan tüm misafirlerimize katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Birol Özbay’a tam destek verdiğini belirten Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş ise “ 1990 yılından beri Birol Özbay’la ağabey-kardeş gibiyiz. Bir dönem Genel merkez Denetleme Kurulu Başkanlığı görevinde de bulundu. Kendisine desteğim sonsuzdur. Adaylığının kendisi ve Evrensekizliler için hayırlı olmasını diler, gelecek seçimlerde kendisine başarılar dilerim.” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek