Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 05 Şubat 2019, Salı 09:11 tarihinde eklendi. 1045 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Miniklerin okul sevinci

Lüleburgaz’da öğrenim gören 23 bin 634 ilk ve orta öğretim öğrencisi 4 Şubat 2019 pazartesi günü okullarına dönerek ders başı yaptı.
Miniklerin okul sevinci  

2018-2019 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 4 Şubat 2019 pazartesi günü başladı. Lüleburgaz’da da böylece 23 bin 634 öğrenci için ders zili çalmış oldu. 15 günlük yarıyıl tatilinin ardından okullarına dönen minik öğrencilerin heyecanı ise görülmeye değerdi. Kocasinan İlkokulu’nda öğrenim gören birinci sınıf öğrencileri, arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar. Kocasinan İlkokulu 1-B sınıfı öğretmeni Özge Çağlar öğrencilerine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyleyerek “ Bugün 2018-2019 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başladı. 2 hafta boyunca öğrencilerimden uzak kaldım. Şuan onlara kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Öğrencilerimin hepsi birbirinden değerli ve pırıl pırıl çocuklar. Hayatlarına dokunmak beni çok gururlandırıyor.” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek