Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 05 Şubat 2019, Salı 09:10 tarihinde eklendi. 2088 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP haftalık halk toplantısı yapıldı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen haftalık halk toplantısı 4 Şubat Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirdi.
CHP haftalık halk toplantısı yapıldı  

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ve çok sayıda partili üye katıldı. Açılış konuşmasında YSK’nın kesinleşen seçmen listelerini açıkladığını belirten Başkan Bülent Metin, “YSK’nın seçmen listeleri kesinleşti. Lüleburgaz’da köyler dâhil 114 bin 61 seçmenimiz var. Bunun 89 bin 91 şehir merkezimizde oy kullanacak yani yaklaşık 89 bin seçmenimiz Lüleburgaz Belediye Başkanlığı için oy kullanacak.” dedi.

Başkan Metin, Pazar günü gerçekleştirilen ve SGK Uzmanı Ali Tezel’in katıldığı panelin çok yararlı geçtiğini belirterek Lüleburgaz Emek Platformuna teşekkür etti. Ziraat Odası seçimlerine de değinen Başkan Bülent Metin, “Ziraat Odası’nda mevcut Başkanımız Şener Birgün ve yönetimi yine göreve seçildiler. Kendilerine buradan başarılar diliyoruz. Kendisi hepinizin bildiği gibi parti üyemiz ve ayrıca yönetimde de üyelerimiz var. Ziraat Odasında her ne kadar bir taraf olmamış olsak dahi sonuçta AKP’ye böylesi kurumların dahi teslim edilmesini doğru bulmuyorum. Muhtemelen önümüzdeki süreçlerde bu tip yerlerde de mümkün olduğu kadar CHP üyelerinin görev alması noktasında girişimlerin yapılmasını ben önemsiyorum.” ifadelerinde bulundu.

“Orman yanıyor, söndürmek için birlikte hareket edeceğiz”

Başkan Metin’in ardından konuşan CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Trakya’yı AKP’ye bırakmayacaklarını belirterek “Bahar geliyor ve ülkemizde çiçekler açacak. Ülkemizde açacak olan bu çiçekler aynı zamanda çağdaşlığın çiçekleri, uygarlığın çiçekleri, özgürlüğün çiçekleri ve bağımsızlığın çiçekleri olacak. Kırklareli’nin tüm belediye başkanları partimiz tarafından açıklandı. Tuna Soykan arkadaşımız, daha önce il başkanlığı yapmış, il genel meclis üyeliği yapmış bir arkadaşımız. Yani ömrünü CHP’ye, ömrünü solda siyasete adamış bir arkadaşımız. Kendisini buradan kutluyorum bir kez daha. Mücadelesinde de başarılar diliyorum. Trakya’da AKP’ye belediye bırakmamız lazım. Bırakmamız lazım ki bu çaba bu gayret Trakya’da kendisini göstersin. Bu saatten sonra yapılacak tek şey hep beraber hareket etmektir. Orman yanıyor, bu ormanı söndürmek için hep beraber hareket edeceğiz.” diye konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek