Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 05 Şubat 2019, Salı 09:09 tarihinde eklendi. 1050 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavlarına hazırlanıyor

Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji’nde eğitim alanındaki başarısını gerçekleştirdiği yenilikçi eğitim sistemleriyle her geçen gün artırıyor.
Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavlarına hazırlanıyor  

Lüleburgaz’da 2018 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji, eğitim alanındaki başarısını günden güne artıyor. Öğrencilerini moderne eğitim sistemleriyle buluşturan ve 21. yüzyıla hazırlamayı amaç edinen kurumda bursluluk sınavı hazırlıkları sürüyor.

Kurumda 16 Şubat 2019 cumartesi günü 8, 9, 10 ve 11. sınıflar için; 23 Şubat 2019 cumartesi günü ise 4,5,6 ve 7.sınıflar için bursluluk sınavı düzenlenecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Hüseyin Gürçay “Nitelikli eğitimin amacı değişen dünyaya, bu dünyaya ayak uydurabilecek nitelikte bireyler yetiştirmektir. Biz de okul olarak nitelikli kazanımlarla donanmış bireyler yetiştirmek için STEM-A, MASTER 6, UP, KÖM gibi eğitim sistemlerini kullanıyoruz. Verilen dijital eğitim öğrencilerimize teknolojiyi verimli ve olumlu yönde kullanma becerisi kazandırırken, uygulanan eğitim programı öğrencileri analitik ve bilimsel düşünen bireyler olarak mezun etmemizi sağlar. Uygulanan 'kişiye özgü öğretim modeli' ile farklı öğrenme yetilerine sahip olan öğrencilerin tümüne ulaşabiliyoruz. Amacımız geleceğin Türkiye 'sine nitelikli bireyler yetiştirmek. Biz de kurum olarak ülkemiz adına üzerimize düşen görevi yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bölgemizdeki öğrencilerin verdiğimiz eğitim bursundan yararlanması için okulumuza başvuru yapmaları yeterli olacaktır. Kaliteli eğitim her öğrencinin hakkıdır” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek