Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 04 Şubat 2019, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 2958 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhtar Adayı Aşık ekibini tanıttı

Lüleburgaz Gençlik Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Aşık, azalarını tanıtarak muhtar olması durumunda yapacağı projelerinden bahsetti.
Muhtar Adayı Aşık ekibini tanıttı  

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Lüleburgaz Gençlik Mahallesi’ne muhtar adayı olan Hüseyin Aşık, azalarını tanıttı. Muhtar Adayı Hüseyin Aşık’ın Azalık ekibinde Hikmet Kılıç, Zeki Balkancı, Bahri Kamalar, Seval Saygın, Mustafa Fidan, Zehra Altınorak, Fuat Yıldız ve Sıdıka Aykurt yer aldı.

Muhtar olması durumunda yapacağı projelerden de bahseden Muhtar Adayı Aşık, yaptığı açıklamada “Muhtarlık haftanın yedi günü açık bulundurulacaktır. Mesai saatleri dışında hizmetlerimiz devam edecektir. İşyerim ve evimin mesafesi muhtarlığa 10 metredir. Mahalleden en az iki üniversite öğrencisine burs olanağı sağlanacaktır. Okul yöneticileri ile görüşülüp okul aile birliği ve emekli öğretmenlerinde yardımıyla öğrencilere ek ders olanağı sağlanacaktır. Muhtaç olan aileler belirlenecek, evrak gelirlerimiz ihtiyaç sahiplerine aktarılacaktır. Fabrikalara işe giden işçi arkadaşların duraklarına korunmaları için bekleme yerleri yapılacaktır. Haftanın bir günü bayan azalardan birisi muhtarlıkta görev yapacak ve mahallenin bayanlarının sorunlarıyla ilgilenecek. Her yıl belli aralıklarla geziler düzenlenecek. Ramazan aylarında cami ziyaretleri ücretsiz olarak yapılacak ve iftar yemeği verilecektir. Mahallenin çocuk parkı sorununu belediye ile istişare sunucunda çözüme kavuşturacağız.” diye konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek