Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 04 Şubat 2019, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 2409 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vatandaşın kaldırım isyanı

Lüleburgaz İstanbul Caddesi’nde bulunan bir market, indirdiği mallarla kaldırımı kapladı. Vatandaşlar kaldırımda geçecek yer olmadığını belirterek isyan etti.
Vatandaşın kaldırım isyanı  

İstanbul Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir market, dükkânına gelen malları kaldırıma yerleştirdi. Kaldırımın büyük bir kısmını kapatan markete ait mallar, vatandaşların tepkisine neden oldu.

Kaldırımda bir kişinin bile zor geçtiğini belirten bazı vatandaşlar, “Koskoca kaldırımda 2 kişinin yan yana yürümesini bırak, 1 kişi bile zor geçiyor. Ayrıca kaldırımda bulunan engelli yolunu da kapatıyorlar. Engelli kardeşlerimiz nereden geçecekler? Trafiğe kapalı alan olarak belirtilen İstanbul Caddesi’nde araçların çok fazla geçmesi nedeniyle yoldan da geçerken korkuyoruz. Yetkililerin bu konuda bir şeyler yapmasını istiyoruz.” ifadelerinde bulundular.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek