Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 04 Şubat 2019, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 2073 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yıldız Mahallesi İngilizce öğrenecek

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi ile Yıldız Mahallesi Muhtarlığı işbirliğinde Yıldız Mahallesi’nde İngilizce Kursu açılıyor.
Yıldız Mahallesi İngilizce öğrenecek  

Yıldız Mahallesi Muhtarı Ümit Öztürk, Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa İngilizce Kursu açılacağını belirtti. Muhtar Ümit Öztürk, yaptığı açıklamada “Yıldız Mahallemizde ücretsiz olarak İngilizce Kursu açacağız. Halk Eğitim Merkezi ile Muhtarlığımız işbirliğinde açılacak İngilizce Kursumuz haftalık 6 saat olup toplamda 120 saat olacak. Kursumuz 8 Kasım Ortaokulu’nda düzenlenecek. Katılmak isteyen mahalle sakinleri 10 Şubat 2019 tarihine kadar muhtarlığımıza başvuru yapabilirler. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize İngilizce sertifikası verilecek.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek