Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 02 Şubat 2019, Cumartesi 09:35 tarihinde eklendi. 2182 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’nin yerel seçim manifestosu açıklandı

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, AK Parti Genel Merkezi’nin Ankara Spor Salonu’nda 31 Ocak Perşembe günü yaptığı aday tanıtım toplantısına katıldı.
AK Parti’nin yerel seçim manifestosu açıklandı AK Parti İlçe Teşkilatı, Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler kapsamında ilk olarak AK Parti İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Burada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ile Genel Merkezi gezdiler. Ardından AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ile görüşerek meclis genel kurulunu gezdiler.

Daha sonra AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Akın Kamacı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gündüz, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı, AK Parti Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ömer Aydın ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı üyeleri Ankara Spor Salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapılan aday tanıtım toplantısında partinin seçim manifestosunu açıkladı. AK Parti yerel seçim adaylarının da tanıtıldığı toplantıda seçim şarkıları ve sloganları da partililere sunuldu. Manifestonun açıklanmasıyla 31 Mart yerel seçim kampanya dönemi de resmen başladı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek