Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 31 Ocak 2019, Perşembe 09:43 tarihinde eklendi. 1764 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

39 Burda AVM’de Uzay Sergisi

Lüleburgazlılara sunduğu eğlenceli ve ayrıcalıklı dünyayı her geçen gün geliştiren ve zenginleştiren 39 Burda AVM, “Interstellar Uzay Sergisi”ni meraklılarıyla buluşturuyor.
39 Burda AVM’de Uzay Sergisi  

Lüleburgaz 39 Burda AVM, “Interstellar Uzay Sergisi” ile bilime, uzaya ve evrenin sırlarına ilgi duyanları heyecan verici serüvene davet ediyor. 21 Ocak’ta kapılarını bilim tutkunlarına açan, uzayın gizemini yaşanabilir kılan “Interstellar Uzay Sergisi”, video mapping 3D simülasyonları, artırılmış̧ gerçeklik ve sanal gerçeklik teknolojilerini 360 derece sonsuzluk algısıyla sunuyor. Big Bang’den kara deliklere, Mars yüzeyinden Ay yüzeyine, Güneş̧ Sistemi’nden yıldızlara uzanan bu sonsuz uzay yolculuğu 28 Nisan tarihine kadar 39 Burda AVM ziyaretçilerine açık olacak.

Yıldızların büyülü dünyasına girmek isteyenler, Biletix üzerinden alacakları biletlerle bu eşsiz dünyayı deneyimleme fırsatı yakalayacak. 39 Burda AVM’nin 1.katında gerçekleşecek sergiyi hafta içi 10.00 – 20.00, hafta sonu ise 11.00 – 22.00 saatleri arasında gezmek mümkün olacak.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek