33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 26 Ocak 2019, Cumartesi 09:46 tarihinde eklendi. 1492 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gastronomi turu gala gecesi düzenlendi

Trakya Turizm ve Gastronomi Derneği tarafından düzenlenen "Peynir hardaliye ve siyez gastronomi turu gala gecesi" düzenlendi.
Gastronomi turu gala gecesi düzenlendi  

Bir otelde düzenlenen programa Kırklareli Valisi Osman Bilgin, eşi İlknur Bilgin, Trakya Turizm ve Gastronomi Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Us, Trakya Turizm ve Gastronomi Derneği Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Jülide Başkur ile Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu Başkanı Ahmet Karaman katıldı.

Programda Kırklareli yöresel ürünleri kullanılarak yapılan lezzetler tanıtıldı.

Vali Bilgin, burada yaptığı konuşmada, yemeklerin bir kültürün ve millet varlığının oluşumunda asli bir unsur olduğunu söyledi.

Bu tür etkinliklerin bir ilin tanıtımı açısından önemli olduğunu ifade eden Bilgin, "Zengin yemek kültürümüzü yerli ürünleri kullanarak bizlere bu güzel yemekleri hazırlayan şeflerimize ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. 

Konuşmaların ardından Vali Bilgin, organizasyona katılan şefleri tebrik ederek sertifikalarını verdi. 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek