Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 24 Ocak 2019, Perşembe 09:22 tarihinde eklendi. 1245 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SGK Uzmanı Ali Tezel Lüleburgaz’a geliyor

Lüleburgaz Emek Platformu’nun katkılarıyla 3 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek panelin konuğu Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel ve Petrol İş Araştırma Uzmanı Aşkın Süzük olacak.
SGK Uzmanı Ali Tezel Lüleburgaz’a geliyor  

Lüleburgaz Emek Platformu tarafından Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde 3 Şubat Pazar günü saat 13.00’da kıdem tazminatı, erken emeklilik ve ekonomik kriz gibi konular hakkında panel düzenlenecek. Panelin konuşmacıları konukları ise Petrol İş Sendikası Araştırma Uzmanı Aşkın Süzük ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Alil Tezel olacak. Süzük ve Tezel, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek panelde vatandaşların aklına takılan tüm soruları yanıtlayacaklar.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek