Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 24 Ocak 2019, Perşembe 09:21 tarihinde eklendi. 791 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SMA hastası çocuk hayatını kaybetti

Lüleburgaz’da yaşayan SMA hastası 11 yaşındaki Arda Acen, Çorlu'da kaldırıldığını bir hastanede hayatını kaybetti.
SMA hastası çocuk hayatını kaybetti  

Üç yaşındayken SMA teşhisi konan Arda yaklaşık 20 gün önce Lüleburgaz'daki evinde fenalaştı ve Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki özel bir hastaneye kaldırıldı. 

Arda burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  

Arda'nın babası Tahsin Acen gazetecilere yaptığı açıklamada, oğluna belli bir tedavi yöntemi uygulandığını ama hastalığının geçmediğini söyledi.  

Oğlunun ilaçlarını temin edemedikleri için vefat ettiğini öne süren Acen, ''Oğlum evde rahatsızlandı, biz de yüksek ateş ve solunun sıkıntısı ile alıp Lüleburgaz'daki özel bir hastaneye götürdük. Orada bir takım müdahaleler yapıldı ve daha sonra Çorlu'daki Reyap Hastanesi'ne sevk edildik. Burada doktorlar gerekli müdahalenin ardından oğlumu yoğun bakım ünitesine aldı. Aradan 22 gün geçti bugün oğlum vefat etti.  Oğlum, kullanması gereken ilacı temin edemediğimiz için hayatını kaybetti. İlacı temin edebilseydik oğlum ölmeyecekti. 20 Aralık 2018 günü Cerrah Paşa Tıp Fakültesi aracılığıyla oğlumun ihtiyacı olan ilaçları istedik, talep ettik. Şuan halen bir haber yok. Zaten artık haber gelse de kıymeti yok.'' diye konuştu.  

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek