Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 24 Ocak 2019, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 1672 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tanzer Koç: “Sözlerimin arkasındayım”

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, geçtiğimiz günlerde muhalefete söylediği sözlerin arkasında olduğunu ve her şartta doğruları konuşacağını belirtti.
Tanzer Koç: “Sözlerimin arkasındayım”  

AK Parti İlçe Başkanı Tanzer Koç, geçtiğimiz hafta partinin aday tanıtım toplantısında muhalefete karşı “güruh” kelimesini kullanmış ve CHP tarafından büyük tepki görmüştü. CHP İlçe Başkanı Bülent Metin’in söylediklerine cevap veren Başkan Tanzer Koç, yaptığı açıklamasında söylediği sözlerin hala arkasında olduğunu belirtti. Başkan Tanzer Koç, “Dün olduğu gibi bugünde sözlerimin arkasındayım. Çünkü siyaset; her şartta doğruları konuşmayı gerektirir. Halkımıza soruyorum; Zor gününde Devletinin arkasında duramayan ve devletini şer odaklarına şikayet edip onlarla birlikte hareket eden kesime güruh denmez de ne denir?

 “Postal yalayıcılara yer yok”

Halkımıza algı yanıltması yaparak bizi onlara kötü göstermeye çalışan CHP yönetimine kendilerinin ifadesiyle en güzel cevabı yine aziz milletimiz verecektir. Milletimiz kendileri üzerine oynanmaya çalışılan her oyunu iyi görmekte ve karşılığını da gerektiği biçimde vermektedir. Biz bunun için Türkiye eski Türkiye değil, Yeni Türkiye’dir diyoruz. Bu ülkede artık postal yalayıcılarına yer yoktur diyoruz!

“Koltuk sevdası onları da etkisi altına almış”

Sayın İlçe Başkanının ve CHP Sayın Milletvekilinin söylemlerine baktığımda bir takım güruhların etkisiyle kendilerinin de inanmadığı zoraki bir açıklamada bulunduklarını gördüm. Halbuki ben kendilerini başkalarının güdümünde hareket etmeyen her şartta doğruları çekinmeden söyleyebilen kişiler bilirdim. Bu zoraki açıklamaları sonucunda kendilerinde meydana gelen ruh hali beni derinden üzmüştür. Koltuk sevdası üzülerek belirtiyorum ki onları da etkisi altına almıştır!

Sayın İlçe Başkanı Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmak için mücadele verdiklerini ifade etmiş? Soruyorum kendilerine bunun için ne yapmışlar?

“15 Temmuz’da o güruhları meydanda göremedik”

Sayın İlçe Başkanı 15 Temmuz’a da vurgu yapmış? O gece biz o güruhu meydanlarda göremedik zorlamayla anca 10 gün sonra gördük. Genel başkanlarını da televizyonlardan ülkeden kaçma hazırlıkları içindeyken gördük. Sözünü ettiğim o güruhları da market ve banka kuyruklarında gördük. Siz bir senaryo yazdınız oynadınız dediler? Şimdi Soruyorum kendilerine bu mademki senaryoydu siz neden bu senaryonun bir oyuncusu oldunuz ve kuyruklara girdiniz?

Sayın İlçe Başkanı 1960’dan bu yana? iktidarda olamadıklarını ifade etmiş? Soruyorum kendilerine neden 1960’dan bu yana iktidar olamadınız? Sayın İlçe Başkanı 31 Mart seçimlerinin Başkanlık Sistemiyle ne alakası var demiş? Soruyorum kendilerine merkezi hükümetin genel siyasetiyle bütünleşik hareket edemeyen yerel yönetim kuruluşu olan bir belediye nasıl etkin bir hizmet verebilir?

Evet, sözlerimin başında da ifade ettiğim gibi; siyaset her şartta doğruları söylemeyi gerektirir. Halka hizmeti gerektirir. Halkı birbirine kışkırtmayı değil, bütünleşmesini sağlamayı, sorunlarına en kısa sürede çözüm bulmayı gerektirir. CHP’nin Sayın İlçe Başkanı ve Sayın Vekilinin yaptığı gibi halkı birbirine karşı ötekileştirmeyi değil. Bakınız ben bu söz konusu ifadelerimle tabi ki tüm Cumhuriyet Halk Partisine gönül veren değerli hemşehrilerimi hedef almadım ama Cumhuriyet Halk Partisi içinde Atatürk’ü ve değerlerini bir rant aracı olarak gören ve bunları kullanan bir kesim güruh kesimi var ki ben asıl onları hedef aldım, almaya da devam edeceğim!

Biz bu siyaseti ya etik biçimde yapacağız ya da hiç yapmayacağız! Bizim asıl gayemiz budur! Bunun zıttını yapanda her zaman bizim hedefimizdedir! Açıklamalarımın halkımız tarafından özellikle bu şekilde yorumlanmasını rica ediyor, söz konusu Güruhların açıklamalarının da benim ve mensubu olmaktan onur duyduğum partimce hiçbir anlam ifade etmediğini açıkça belirtmek istiyorum.

31 Mart seçimlerine büyük oranda halk desteği alan Belediye Başkan Adayımız Sayın Akın Kamacı ile güçlü biçimde gireceğiz ve Lüleburgaz’ımıza hak ettiği gerçek değeri iade edeceğiz İnşallah! Ben bu vesileyle tüm halkımızı oylarını kullanmak ve gerçek bir demokrasi şöleni oluşturmak üzere sandıklara davet ediyor ve Lüleburgaz halkımıza en kalbi şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek