Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 24 Ocak 2019, Perşembe 09:19 tarihinde eklendi. 751 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GENKAD tekrar Ömer Ermen dedi

GENKAD(Genç Katılım ve Spor Kulübü Derneği), Olağan Genel Kurul toplantısında Başkan Ömer Ermen güven tazeledi.
GENKAD tekrar  Ömer Ermen dedi  

GENKAD’ın 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı geçtiğimiz gün Lüleburgaz Belediyesi Turkuaz Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıda Divan Kurulu üyeleri Av. Günalp Çakır, Av. Umut Kurt ve Cansu Çelik'ten oluştu. Başkanlık seçiminin yapıldığı Genel Kurulda mevcut başkan Ömer Ermen oybirliğiyle tekrar başkan seçildi.

Gerçekleştirilen seçimde Başkan Ermen’in listesinde bulunan Yönetim Kurulu üyeliklerine asil olarak Yağız Mil, Tijen Can Sancaktaroğlu, Gürbey Tunar ve Onur Önal seçilirken,  yedek üyeliklere Orhan Güngör, Arzu İşbilen, Salih Samet Köseoğlu, Sedat İşbilen ve Hamide Umut seçildi.

Denetim Kurulu Asil üyeliklerine Berna Bilgin, Şengül Orlu ve Hasan Asım Çağlayan seçildi. Denetim Kurulu Yedek üyeliklerine ise Bilal Ayaz, Burak Fidan, M. Burak Albayrak seçildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek