Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 23 Ocak 2019, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 1347 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Roman Dernek Başkanında Arslan’a ziyaret

Lüleburgaz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Metin Aygur, İYİ Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi 3.sıra Adayı Soner Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Roman Dernek Başkanında Arslan’a ziyaret  

Lüleburgaz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Metin Aygur, 21 Ocak Pazartesi günü geçtiğimiz hafta İYİ Parti’den İl Genel Meclis Üyesi 3.sıra adayı olarak açıklanan Soner Arslan’ı ziyaret etti. Başkan Aygur, gerçekleştirilen ziyarette yaptığı açıklamada “Genç kardeşlerimizi bu gibi görevlerde daha çok ve aktif görmek istiyoruz. Soner kardeşimize 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde şimdiden başarılar diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi 3.sıra Adayı Soner Arslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Lüleburgaz için çok çalışacağını söyledi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek