Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 22 Ocak 2019, Salı 09:30 tarihinde eklendi. 1182 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pazarcı esnafından Başkan Gerenli’ye destek

Lüleburgaz Seyyar Pazarcı Esnafı, 31 Mart 2019’da yapılacak Yerel Seçimlerde CHP’nin Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Dr. Murat Gerenli’yi desteklediklerini açıkladılar.
Pazarcı esnafından Başkan Gerenli’ye destek  

Lüleburgaz Kapalı Pazar yerinde açıklamalarda bulunan Pazarcı Esnafı, kendilerinin isteklerini geri çevirmeyen Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi yerel seçimlerde desteklediklerini açıkladılar.

Pazarcı Esnafı adına konuşan Bahattin Güçlü, “Bizim isteklerimizi hiçbir zaman geri çevirmeyen Belediye Başkanımız Murat Gerenli’ye çok teşekkür ediyoruz. Kendisinden Pazaryerine mescit yapılmasını istedik. Şuanda mescidimizi yaptı. Esnaf arkadaşlarımız Pazaryerinde kışın üşüyor. Buraya bir çay ocağı yapılmasını istedik. Yakın zamanda onu da yapacağını belirtti. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Pazarcı Esnafı olarak sesimizi duyan ve bizleri geri çevirmeyen Lüleburgaz Belediye Başkanımız Murat Gerenli’yi destekliyoruz.” dedi.

Pazardaki fiyatları da değerlendiren Güçlü, “Pazarda fiyatlar yükseldi. Bizde vatandaşımıza uygun mal satmak istiyoruz. Fakat bu bizim pazarcı esnafının elinde olan bir şey değil. Mazota, benzine gelen zamlar ve toptancılarında üzerine kârını koyması nedeniyle bize gelene kadar ücretler yükseliyor.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek