HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 22 Ocak 2019, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 1007 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP İl Genel’i değerlendirdi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin, Haftalık Halk Toplantısında Pazar günü gerçekleştirilen İl Genel Meclis Üyesi Adaylığı Eğilim Yoklaması değerlendirildi.
CHP İl Genel’i değerlendirdi  

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin Başkanlığında 21 Ocak 2019 Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirilen haftalık halk toplantısına CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyeliği Adayları ve çok sayıda partili katıldı.

CHP İl Genel’i değerlendirdi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin, Haftalık Halk Toplantısında Pazar günü gerçekleştirilen İl Genel Meclis Üyesi Adaylığı Eğilim Yoklaması değerlendirildi.

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin Başkanlığında 21 Ocak 2019 Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirilen haftalık halk toplantısına CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyeliği Adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Geçtiğimiz hafta AK Parti İlçe Başkanı Tanzer Koç’un açıklamalarına cevap veren CHP İlçe Başkanı Bülent Metin, yaptığı açıklamada “AKP İlçe Başkanı, CHP’yi, muhalefeti ciddiye almadığını, muhalefet olarak görmediğini hatta güruh kelimesini kullanmış. Kendisine yapmış olduğu açıklamaları aynen iade ediyorum. CHP hiç kimsenin hegemonyasında siyaset yapan bir parti değildir. Bizim liderimiz bellidir. Bizim değerlerimiz bellidir. Biz Cumhuriyeti savunan, Atatürk’ün çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmak için mücadele eden bir partiyiz. Bizi kendileriyle karıştırmasın. Biz onun bahsettiği gibi darbelere yandaş olan bir parti değiliz. 15 Temmuz’da o meydanlara çıktığında Türkiye’de belki de ilk CHP meydanlara çıkmıştır ve yüksek sesle deklare etmiştir. Biz bütün darbelere gerek askeri gerek sivil darbelere karşıyız ve bu karşı durumuzu Lüleburgaz Kongre Meydanında omuz omuza mücadele ederek göstermişizdir. Buradan insanları seçim üzeri farklı yerlere çekmeye uğraşmasın. CHP dün olduğu gibi bugünde Atatürk’ün izinde yürümeye devam edecektir. Belediyecilik konusunda kendisine çok fazla katılmıyorum. Geçtiğimiz hafta açıklanan en başarılı belediyeler sıralamasında 12 CHP Belediyesi en önde hizmet veren belediye seçilmiştir. Unutulmasın ki 17 yıldır Türkiye’yi AKP hükümeti yönetiyor. Kendi başarısızlıklarını bizim üzerimizden örtmeye kalmasın. CHP 1960 yılından beri iktidarda değildir. Her fırsatta kendi başarısızlıklarını CHP’ye sataşarak, laf atarak kapatmaya çalışmaktadırlar. 31 Mart’ta inşallah yerel yönetimlerde başlayacak bir başarı ile arkasından gelecek genel seçimlerde de CHP iktidar olacaktır. AKP İlçe Başkanı 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimleri ne hikmetse Başkanlık Sistemi ile bağdaştırmaktadır. Başkanlıkla bunun bir alakası yok. Şimdiden bu kampanyayı başlatmış bulunmaktalar. Yerel seçimlerde bizi yönetecek kişileri seçeceğiz. Lüleburgaz’da da inşallah %75 oy hedefimiz var. CHP Lüleburgaz’da nasıl 30 yıldır iktidardaysa bundan sonrada hiçbir güç CHP’yi iktidardan sökemeyecektir.” dedi.

Başkan Metin, konuşmasının devamında eğilim yoklamasında isimleri çıkan İl Genel Meclis Üyesi Adaylarını da tebrik ederek, “Kırklareli’nde Lüleburgaz’ı temsil edecek İl Genel Meclis Üyeliği seçimini gerçekleştirdik. Yaptığımız eğilim yoklamasında sıralamaya göre tutanağımızı tuttuk. Muhtemel ilk beşimiz Nilüfer Erol, Saygun Ersin, Yeşim Girgin, Zeki Akın, eğer kota uygulanmazsa Erdin Kurt olmuştur. Ben ilçe başkanı ve ilçe yönetimi olarak öncelikle seçime katılan aday adaylarımıza ve seçimi kazananları tebrik ediyorum. İnşallah bizi Kırklareli’nde en iyi şekilde temsil edecekler.” şeklinde konuştu.

Başkan Metin’in ardından konuşan CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, “Dün çok güzel bir seçim yaşadık. Hepinizi kutluyorum ben. AKP’nin İlçe Başkanı gelsin görsün demokrasi nasıl oluyormuş, seçim nasıl oluyormuş, medeniyet nasıl oluyormuş, uygarlık nasıl oluyormuş. Bu mücadele çağdaş uygarlığı yakalama yolculuğudur. Ne kadar uğraşsalar bu toplumun verdiği karadan bu toplumu döndüremeyecekler. Biz en çok şeyi de burada Trakya’da göstereceğiz onlara. Özellikle Kırklareli’nde ve Lüleburgaz’da görecekler diyorum. Burada %70-80 oyları alınlarına çakacağız.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek